Annette Wickander

En knuff i rätt riktning

Jag har skapat en egen vägledningskortlek som ska vara till hjälp för andra att vägleda/guida sig själva. Den är laddad med healing och goda intentioner. 💚

Hur jag jobbar medialt.

Jag får lättast till mig budskap när jag skriver och därför väljer jag att ge medial vägledning skriftligt i Messenger. Den sker alltså i en dialog mellan dig och mig. Du ställer frågor och jag lägger kort under tiden och innan vi sätter igång brukar jag ha fått till mig ett allmänt budskap som jag lämnar över. Som förberedelser mediterar jag en liten stund innan, kopplar upp mig till andevärlden och ber om budskap ifrån det högsta ljuset. Jag kallar på ärkeänglar, uppstigna mästare, mina guider och andra i andevärlden som kan vara behjälpliga och ber om deras assistans så det blir lättare för mig att förstå budskapen och förmedla dom på bästa sätt. Min intention är att tjäna det högsta bästa i varje möte med mina klienter och jag vill att du får med dig det som är viktigast för dig här och nu. Om du inte är anknuten till FB är du välkommen att kontakta mig via mail och ställa dina frågor där. Jag förmedlar sedan ett skriftligt mailsvar utan dialog. Du ser mina tjänster nedan.

Tjänster

1. Vägledning via änglakort/orakelkort, tarotkort och helande fotokort som jag själv har skapat, samt ett personligt änglabudskap.

40 minuter 600 kr.

2. Vägledning via änglakort/orakelkort, tarotkort och ett personligt änglabudskap.

30 min 400 kr.

3. Prova-på session.

Vägledning via änglakort/orakelkort och tarotkort.

20 min 300 kr.

4. Ett personligt änglabudskap från valfri änglakortlek/orakelkort, utan dialog.

150 kr.